Sterker - Results Personal Training
Wil je een gespierder lichaam? Of wil je sterker worden omdat je je slap voelt of ziek bent geweest? Wat je reden ook is om sterker te worden, we gaan aan de slag met spierversterkende oefeningen.
Sterker, gespierder, spierversterking, spierversterkende oefeningen
16433
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16433,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Sterker

Wil je een gespierder lichaam? Of wil je sterker worden omdat je je slap voelt of ziek bent geweest? Wat je reden ook is om sterker te worden, we gaan aan de slag met spierversterkende oefeningen.

De opbouw van het spierversterkende programma wordt geheel afgestemd op je sportervaring en je fysieke belastbaarheid. Naast het trainen van de grote spiergroepen zullen we aandacht besteden aan het versterken van je rug- en buikspieren, zodat je gehele lichaam sterker, strakker en beter belastbaar wordt. Je leert waar een evenwichtige training uit bestaat en hoe je de oefeningen effectief en veilig uit kunt voeren. Tijdens de trainingen word je precies op het juiste niveau uitgedaagd, waardoor je training afwisselend blijft én je goede resultaten behaalt.

Zohra Maipauw, Leiden

Op het moment dat ik conditioneel wel heel erg diep was gezakt heb ik het besluit genomen om de hulp in te roepen van een personal trainer. Achteraf gezien bleek dit een gouden greep te zijn. Mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan, de kilo’s zijn eraf gevlogen en ik heb er aardig wat spiermassa voor terug gekregen. Lieke heeft mij zo goed getraind dat ik ook zonder haar begeleiding verantwoord en gemotiveerd door kan gaan met trainen. Lieke is een goede, motiverende trainer en een fijn mens. Ze is altijd optimistisch en heeft het talent om het beste in je naar boven te halen. Je doet het natuurlijk altijd voor jezelf, maar als Lieke laat merken dat ze trots op je is dan ga je onbewust toch 10x harder lopen.

Tilly

Ik ben Tilly, 46 jaar en ben jaren geleden met PT begonnen omdat ik wilde afvallen. Ik had al zo veel pogingen gedaan, maar zonder het gewenste resultaat. Toen ik 35 was, wist ik dat als het nog moest gebeuren, het ‘nu’ moest. Het zou alleen maar lastiger worden. Ik had de hoop al een beetje opgegeven, en besloot dat dit het laatste kunststukje was dat ik zou doen.

Ik ben uiteindelijk op eigen kracht 24 kilo afgevallen, ondersteund door personal training. Ik heb zelfs geen overtollige huid en ik ben er echt van overtuigd dat dit komt door het sporten. Lieke zorgt ervoor dat ik scherp blijf en mijn fysieke conditie blijf houden, zij is écht mijn stok achter de deur. Ik wil namelijk nooit meer terugvallen. Bovendien wordt het sporten ook een soort verslaving, Lieke past het schema altijd zo aan, dat het leuk en uitdagend blijft! Heb ik een wat mindere periode, kijken we naar de oorzaak en past zij het schema weer aan indien nodig. Ik kijk altijd weer uit naar de volgende sessie!