small group online training - Results Personal Training
Spierversterkende training is onder vrouwen een stuk minder populair dan onder mannen. Erg jammer, want deze training heeft vele voordelen, zeker voor vrouwen die een slanker en strakker lichaam willen!
krachttraining, spierversterkende training, vrouwen, strakker, slanker,
18118
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18118,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

small group online training

Veilig thuis en toch samen.

Snak je naar beweging en naar je sociale contacten? Dan is dit dé training voor jou! Je maakt zelf een trainingsgroep van je vriend(inn)en, collega’s of familieleden, benoemt het doel van de training en je gaat samen aan de slag onder live begeleiding van je trainer. Tijdens de trainingen zie je elkaar op het scherm van je laptop, tablet of telefoon zodat je, ondanks de fysieke afstand, toch het gevoel krijgt dat je samen aan het trainen bent.
 

Spierversterking, yoga of pilates?

 
Detrainer maakt lessen die perfect bij het doel aansluiten en daarbij is veel mogelijk. Wil je focussen op spierversterking, rug- en buikspieren, conditioneel uitgedaagd worden of een yoga- of pilatesles volgen? Dat kan allemaal. Het tijdstip van de trainingen wordt in overleg vastgesteld en ingeboekt. Heb je gelijk een mooie stok achter de deur om aan de slag te gaan!

 

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier.