Small Group Training - Results Personal Training
16601
page-template-default,page,page-id-16601,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Small Group Training

Als je het prettig vind om samen met je partner, vrienden of collega’s te trainen kun je kiezen voor small group training. Door samen te trainen kun je elkaar motiveren, zijn de kosten lager en heb je toch voldoende aandacht zodat je nog steeds veilig en effectief traint. 

Binnen de small group trainingen kun je met 2-4 mensen trainen. De grootte van de groep bepalen we samen en is onder andere afhankelijk van het gezamenlijke doel, de trainingservaring en de fysieke mogelijkheden van de verschillende deelnemers. Tijdens de trainingen is de gehele ruimte exclusief voor jouw groep zodat je lekker de ruimte hebt en in je eigen sfeer kunt sporten.

Jola van Ams en Emiel de Jong

We trainen nu al heel wat jaren bij Lieke en zijn daar heel happy mee. Ik kan me nog goed herinneren dat Lieke ons bij de eerste kennismakingstraining een aantal oefeningen liet doen en om ons heen liep. Ze had onmiddellijk door wat onze individuele  aandachtspunten waren, zonder dat we hier vooraf iets over hadden gezegd. Met die kennis heeft zij toen, in overleg met ons, een eerste trainingsschema opgezet. De klik was daar en die is nooit meer weggegaan.

De trainingen zijn lekker afwisselend. Daarnaast past ze moeiteloos en automatisch de trainingen aan op de mood waarin we op dat moment zijn. Ze voelt dat feilloos aan. Ze is een beschouwer die ons in onze waarde laat en stimuleert en aanmoedigt om uitdagingen aan te gaan met gevarieerde trainingen. We hebben er veel baat bij en het geeft ons een hogere kwaliteit van leven. Wij hebben allebei wisseldiensten en trainen bij voorkeur samen. Daardoor is het niet altijd makkelijk plannen. Door Lieke’s flexibiliteit is daar echter bijna altijd een mouw aan te passen.

Een topper. Zowel als trainer als persoon. We hopen dan ook nog lang plezier van haar te mogen hebben.