Slanker - Results Personal Training
Mijn streven is helder: dit is het laatste afslankprogramma dat je doet. We analyseren je voedings- en beweegpatroon en gaan gericht trainen zodat je stofwisseling omhoog gaat en je strakker in je vel komt te zitten.
slanker, afvallen, dieet, leefstijl, voedingspatroon, beweegpatroon, stofwisseling
16420
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16420,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Slanker

Mijn streven is helder: dit is het laatste afslankprogramma dat je doet. Tijdens dit programma leer je namelijk hoe je je leefstijl aanpast zodat je niet alleen slanker wordt, maar dit ook blijft. 

Samen analyseren we je voedings- en beweegpatroon en op basis hiervan ga je gefaseerd veranderingen doorvoeren. Je leert hoe je kunt kiezen voor volwaardige én lekkere voeding en hoe je dagelijkse beweging en regelmatig sporten in je huidige leven kunt inpassen. Daarnaast gaan we gericht trainen zodat je stofwisseling omhoog gaat en je strakker in je vel komt te zitten.

Maartje

Na de bevalling van mijn eerste kindje was ik 7 kilo zwaarder dan voor mijn zwangerschap, iets wat ik niet prettig vond. Bovendien ben ik nog jong en laat ik het waarschijnlijk niet bij één kindje. Het idee dat er dan misschien nog meer kilo’s zouden bijkomen, maakte mij niet gelukkig. Ik heb toen contact op genomen met Lieke en tijdens het intakegesprek hebben we mijn doelstelling en de aanpak besproken. Lieke adviseerde me om ook op mijn voeding te letten. Daar zag ik wel tegenop, omdat ik niet gecharmeerd ben van diëten. Maar het werd tijd voor een investering in mezelf en de knop ging om. Ik begon met de personal training en kreeg er al snel plezier in. Het uurtje sporten in de week werd voor mij iets leuks in plaats van iets om tegenop te zien, het gevoel wat ik vaak had als ik naar de sportschool ging. De trainingen zijn echt helemaal op mijn persoon afgestemd; ik heb spieren getraind waarvan ik niet wist dat ik ze had! 😊 Mijn doel was om 10 à 15 kilo kwijt te raken in vijf maanden. Dat doel heb ik niet helemaal gehaald. Wel heb ik de sport gevonden waar ik mee verder wil en waar ik de discipline voor heb om het ook daadwerkelijk te doen. Daar ben ik Lieke erg dankbaar voor!

Paul de Ridder, Leiden

Lieke haar trainingen, begeleiding en advies hebben er niet alleen voor gezorgd dat ik 20 kilo ben afgevallen en nu bijna op gewicht ben. De trainingen hebben mij ook plezier en uitdaging leren hebben in kracht, balans en cardio oefeningen zodat het volhouden gedurende het jaar stukken gemakkelijker was. Daarnaast zijn mijn nek- en schouderklachten vrijwel verdwenen, loop ik rechter op en staan mijn voeten weer recht vooruit. Komend jaar ga ik met Lieke er aan werken de laatste paar kilo’s kwijt te raken en daarna op gewicht te blijven en plezier te houden in het sporten.