Ronald - Results Personal Training
Spierversterkende training is onder vrouwen een stuk minder populair dan onder mannen. Erg jammer, want deze training heeft vele voordelen, zeker voor vrouwen die een slanker en strakker lichaam willen!
krachttraining, spierversterkende training, vrouwen, strakker, slanker,
17767
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17767,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Ronald

Ik ben Ronald van Rijt. Sinds augustus 2017 ben ik personal trainer bij Results Personal Training.

Na de middelbare school ben ik begonnen bij het Korps Mariniers, waar onder andere een goede conditie, discipline en doorzettingsvermogen van groot belang zijn. Na een aantal jaren koos ik een andere richting; ik sloot me aan bij de brandweer. Het sporten vond ik zo leuk, dat ik na mijn periode bij Defensie aan de slag ben gegaan als fitnessinstructeur bij Health Club Vlietlijn. Sindsdien heb ik een aantal fitnessopleidingen gevolgd, waaronder Fitvak A en B en NASM Personal Trainer.

In mijn eigen trainingen ben ik altijd op zoek naar afwisseling, uitdaging en verschillende trainingsprikkels. Als personal trainer vind ik het belangrijk om een individuele training te maken die past bij de doelen en de fysieke mogelijkheden van de klant. Afwisseling, uitdaging, doorzettingsvermogen en trainen op niveau vormen dan ook de basis voor mijn trainingen.

In mijn vrije tijd ben ik zelf ook vaak in de sportschool te vinden en doe ik aan hardlopen.