Presteren in sport - Results Personal Training
Ben je serieus met je sport bezig en wil je beter presteren? Met een progressief en uitdagend trainingsprogramma gaan we alle aspecten verbeteren die nodig zijn binnen jouw tak van sport, zoals kracht, snelheid, reactievermogen, flexibiliteit en coördinatie.
Presteren, personal training, Leiderdorp, kracht, snelheid, reactievermogen, flexibiliteit, coördinatie, sterker, flexibeler
16466
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16466,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Presteren in sport

Ben je serieus met je sport bezig en wil je beter presteren? Personal Training is het uitgelezen middel hiervoor! We gaan alle aspecten verbeteren die nodig zijn binnen jouw tak van sport, zoals kracht, snelheid, reactievermogen, flexibiliteit en coördinatie.

Ik maak een progressief en uitdagend trainingsprogramma voor je en je krijgt tijdens de trainingen gerichte feedback over de uitvoering van de oefeningen. Door de uitgebalanceerde trainingen wordt je lichaam als geheel sterker, flexibeler en sneller waardoor je je sportprestaties naar een hoger niveau brengt. Mocht je kampen met een blessure, kun je personal training gebruiken om op een verantwoorde manier jezelf weer terug te brengen op niveau. Zo nodig neem ik contact op met je behandelend therapeut zodat de trainingen goed aansluiten op je behandeling.

Testimonials