Personal Pilates - Results Personal Training
Personal Pilates is een-op-een-begeleiding. Het trainingsprogramma wordt geheel afgestemd op jouw doel en fysieke mogelijkheden.
Leiderdorp, personal training, personal pilates, training, sportbegeleiding, een-op-een-begeleiding
18260
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18260,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Personal Pilates

Personal Pilates is een rustige en gecontroleerde spierversterkende training. Pilates is ontstaan om de spieren rondom buik en rug te versterken, de houding te verbeteren en het gehele lichaam van top tot teen in balans te krijgen.

Tijdens het beoefenen van Pilates speelt de ademhaling een belangrijke rol. Je leert te werken vanuit het midden van het lichaam: je buik, onderrug en bekkenbodemspieren. Pilates vermindert eventuele spanningen in het lichaam en bevordert de bloedcirculatie. Pilates is zeer geschikt voor voor mensen die op een bewuste manier hun lichaam willen versterken. De training is rustig, gecontroleerd en houdingsgericht. Vooral als je veel zit is het heel belangrijk om te bewegen en je diepe buik- en rugspieren te versterken.

Door regelmatig Pilates-oefeningen te doen verbeteren je houding en je evenwicht en word je gehele lichaam flexibeler en sterker. Tijdens de Personal Pilates trainingen wordt de les geheel afgestemd op jouw doelen, mogelijkheden en tempo. De docente past de training aan waar nodig zodat je altijd veilig traint én genoeg uitdaging blijft houden. De Personal Pilates trainingen worden gegeven door Suzette.