Personal Yoga - Results Personal Training
Personal Pilates is een-op-een-begeleiding. Het trainingsprogramma wordt geheel afgestemd op jouw doel en fysieke mogelijkheden.
Leiderdorp, personal training, personal pilates, training, sportbegeleiding, een-op-een-begeleiding
18269
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18269,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Personal Yoga

Personal Yoga is een-op-een-begeleiding. De yogasessie is helemaal afgestemd op jouw behoeften en fysieke mogelijkheden. Doordat je persoonlijke aandacht en feedback krijgt over de uitvoering van de houdingen, zijn je sessies altijd precies afgestemd op wat je op dat moment nodig hebt.

Bij de Personal Yoga-sessies leer je te voelen hoe je jouw lichaam het beste kunt bewegen, leer je je lichaam én je grenzen beter kennen én krijg je een betere houding. De oefeningen die je tijdens de Personal Yoga doet, kun je toepassen op diverse situaties die in het dagelijks leven voorbijkomen. Omdat de sessies specifiek op jou zijn afgestemd, zul je merken dat je sneller kunt ontspannen en flexibeler wordt in je lichaam en je geest.