Personal Training - Results Personal Training
Personal training is een-op-een-begeleiding. Het trainingsprogramma wordt geheel afgestemd op jouw doel en fysieke mogelijkheden.
Leiderdorp, personal training, fitness, spierversterkende training, training, sportbegeleiding, een-op-een-begeleiding
16625
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16625,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Personal Training

Personal training is een-op-een-begeleiding. Het trainingsprogramma wordt geheel afgestemd op jouw doel en fysieke mogelijkheden. Doordat je heel gericht traint en feedback krijgt over de uitvoering van de oefeningen, zijn je trainingen veilig en effectief. Daarnaast is het hebben van een afspraak met je personal trainer een enorm goede stok achter de deur om te gaan sporten!

Tijdens het personal trainingstraject leer je kwalitatief goed te bewegen, maak je je lichaam sterker en krijg je een betere houding. Je zult merken dat je deze manier van bewegen goed toe kunt passen op vrijwel alle bewegingen in het dagelijkse leven. Ik daag je uit waar dat kan, maar bewaak zeker ook je grenzen. Omdat je programma specifiek is afgestemd op jouw doel en mogelijkheden, train je zeer efficiënt en haal je het optimale uit je trainingen.

Testimonials