Personal Training - Results Personal Training
Personal training is een-op-een-begeleiding. Het trainingsprogramma wordt geheel afgestemd op jouw doel en fysieke mogelijkheden.
Leiderdorp, personal training, fitness, spierversterkende training, training, sportbegeleiding, een-op-een-begeleiding
16625
page-template-default,page,page-id-16625,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Personal Training

Personal training is een-op-een-begeleiding. Het trainingsprogramma wordt geheel afgestemd op jouw doel en fysieke mogelijkheden. Doordat je heel gericht traint en feedback krijgt over de uitvoering van de oefeningen, zijn je trainingen veilig en effectief. Daarnaast is het hebben van een afspraak met je personal trainer een enorm goede stok achter de deur om te gaan sporten!

Tijdens het personal trainingstraject leer je kwalitatief goed te bewegen, maak je je lichaam sterker en krijg je een betere houding. Je zult merken dat je deze manier van bewegen goed toe kunt passen op vrijwel alle bewegingen in het dagelijkse leven. Ik daag je uit waar dat kan, maar bewaak zeker ook je grenzen. Omdat je programma specifiek is afgestemd op jouw doel en mogelijkheden, train je zeer efficiënt en haal je het optimale uit je trainingen.

Berber, 35 jaar

Ik ben met Lieke gaan trainen na mijn tweede zwangerschap. Ik heb een sportieve achtergrond, maar het was me na mijn eerste kind niet gelukt het weer goed in mijn schema te krijgen. Nu wilde ik voordat ik weer aan het werk ging een beetje in shape zijn, maar vooral voor de langere termijn fysiek goed in mijn vel zitten. Ik houd van koken en lekker eten en wilde niet een personal trainer die zich ook daarmee ging bemoeien. Bij Lieke was dat geen probleem.

We begonnen met wekelijkse sessies, waarbij ik tussendoor nog twee keer thuis oefeningen deed. Lieke heeft veel verstand van hoe een lichaam in elkaar zit en wat de impact van een zwangerschap op je lijf is. We bouwden dus heel rustig op, en dat werkte super. Inmiddels ben ik weer aan het werk en voel ik me hartstikke fit. Ik train nu twee à drie keer in de week, waarvan één keer in de twee weken met Lieke. Dat blijf ik doen. Lieke houdt me scherp en gemotiveerd met afwisselende oefeningen waarvan ik echt voel en zie dat ze effect hebben. Trainen met Lieke: ik kan het iedere vrouw aanraden die op zoek is naar de balans zoekt tussen (jong) gezin, werk én een gezond lichaam. Doen dus!