Suzette - Results Personal Training
Spierversterkende training is onder vrouwen een stuk minder populair dan onder mannen. Erg jammer, want deze training heeft vele voordelen, zeker voor vrouwen die een slanker en strakker lichaam willen!
krachttraining, spierversterkende training, vrouwen, strakker, slanker,
18255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18255,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Suzette

Ik ben Suzette Steenberg, sportdocente en docente Ashtanga- , Vinyasa-, Yin- , Restorative- en Do-In Yoga. Sinds augustus 2017 ben ik Personal Yoga- en Pilates Trainer en Pilates groepsdocente bij Results Personal Training.

Ik geef al 19 jaar met veel plezier groepslessen, maar merk toch dat er behoefte is aan meer persoonlijke aandacht bij de beoefening van Pilates of Yoga. Uit ervaring  weet ik dat iedere lichaam anders reageert op houdingen en oefeningen. Vaak komt dit door lichamelijke of emotionele klachten. Het mooie van een les op maat is dat de les volledig wordt afgestemd op de doelen, wensen en mogelijkheden van de deelnemer.

Binnen Personal Yoga en Personal Pilates wordt er veel aandacht besteed aan zowel lichaam als geest. Ik heb zelf ervaren hoe krachtig deze combinatie kan zijn. Doordat je met aandacht voor je lichaam en je adem werkt, wordt je lichaam van binnenuit sterker gemaakt en dit heeft ook positieve effecten op je geest. Naast Yoga en Pilates geef ik  Pilatesbegeleiding tijdens en na de zwangerschap. Met het afronden van mijn Reiki I en Reiki II opleidingen heb ik mij verder kunnen verdiepen in de bijzondere energetische, zelfhelende kracht van het lichaam.

Ik vind het heerlijk om mensen te inspireren en om ze fysiek en mentaal gezond te houden. Het doet mij goed om te zien dat mensen plezier hebben in beweging en mede door mijn lessen en trainingen anders met hun lichaam omgaan. Ik hoop je te mogen ontmoeten en begeleiden!