Online Personal Training - Results Personal Training
Spierversterkende training is onder vrouwen een stuk minder populair dan onder mannen. Erg jammer, want deze training heeft vele voordelen, zeker voor vrouwen die een slanker en strakker lichaam willen!
krachttraining, spierversterkende training, vrouwen, strakker, slanker,
18112
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18112,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Online Personal Training

Veilig thuis trainen mét live contact met je eigen trainer.

Personal training, maar dan gewoon bij jou thuis of in de tuin. Bij deze vorm van online sporten heb je alle voordelen van de 1 op 1 begeleiding zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Je trainer maakt een programma op maat voor je en begeleidt je live tijdens het uitvoeren van alle oefeningen. Je traint effectief en veilig en hebt meteen een fijne stok achter de deur om in deze onrustige tijden goed voor je lijf te blijven zorgen door het sterk te houden.

Voor de thuis trainingen heb je geen materiaal nodig. Mocht je wel graag willen trainen met gewichten, elastieken of ander materiaal kan dat natuurlijk ook. De tarieven zijn gelijk aan de reguliere personal trainingen.