Online 15 minuten mini's - Results Personal Training
Yoga zie ik als een moment voor jezelf om te luisteren naar wat jouw lijf je te vertellen heeft. Zo kan yoga je stap voor stap het contact met je gevoel weer helpen herstellen.
Yoga, Leiderdorp, Personal Training
17563
page-template-default,page,page-id-17563,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Online 15 minuten mini’s

Online 15 minuten mini’s 

De mini’s zijn online 1 op 1 trainingen van 15 minuten. Je kunt zelf kiezen welke mini je wilt volgen: yoga, pilates, spierversterking, core training, cardio training of een combinatie hiervan. De dag en de tijd worden in overleg bepaald. Dit is afhankelijk van jouw wensen en de beschikbaarheid van de betreffende docent/trainer. De mini’s zijn 1 op 1 trainingen. Het is daarnaast ook mogelijk om samen een mini te volgen, er is een ander tarief voor als je met 2 of meer mensen een mini  wilt volgen, klik hier voor de tarieven.

Er wordt vaak gedacht dat 15 minuten trainen te kort is. Mijn ervaring is dat je in 15 minuten prima een aantal yoga-, pilates- of spierversterkende oefeningen kunt doen. De kracht van de mini’s is dat de inhoud van de training geheel wordt afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden zodat je efficiënt en effectief kunt trainen. Daarnaast is 15 min voor veel mensen een stuk makkelijker in te plannen dan een uur. Je kunt je elke keer voornemen om zelf een uur je oefeningen te doen, maar de kans is groot dat dat er toch bij inschiet. Als je een afspraak hebt staan van 15 minuten met je docent/trainer is de kans dat je daadwerkelijk aan de slag gaat én je tijd goed gebruikt een heel stuk groter!

Materiaal is niet nodig, maar soms wel handig. Bij de meeste mini’s is een (yoga)mat om op te trainen wel zo fijn. Mocht je thuis materiaal hebben als een elastiek of bijvoorbeeld gewichtjes kunnen we daar natuurlijk wel gebruik van maken. Als je materiaal aan wilt schaffen voor je thuis training kun je altijd je trainer advies vragen welk materiaal voor jou geschikt is. De ruimte die je minimaal nodig hebt is ongeveer de grootte van je (yoga)mat.

De mini’s zijn altijd live via Zoom. Je docent/trainer is live in beeld en ziet jou ook live in beeld. Op deze manier weet je zeker dat je techniek wordt gecontroleerd en kan de docent/trainer de oefeningen aanpassen waar dat nodig is. Je kunt de mini’s volgen vanaf je telefoon, tablet of laptop/pc. Je krijgt een link via de mail voor deelname aan de mini.