Omar - Results Personal Training
Spierversterkende training is onder vrouwen een stuk minder populair dan onder mannen. Erg jammer, want deze training heeft vele voordelen, zeker voor vrouwen die een slanker en strakker lichaam willen!
krachttraining, spierversterkende training, vrouwen, strakker, slanker,
18310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18310,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Omar

Mijn naam is Omar de Boer, 24 jaar en enthousiast om zoveel mogelijk uit het leven te halen doormiddel van bewegen en sporten.

Onlangs heb ik mijn Master Human Movement Sciences afgesloten aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met specialisatie Rehabilitation. Daarvoor studeerde ik HBO sportkunde. Tijdens deze studie ben ik erachter gekomen waar mijn passie ligt, namelijk nieuwe kennis vergaren en deze kennis inzetten om andere mensen te helpen.

Ik vind dat een training effectief maar ook leuk moet zijn. Daarom vind ik het belangrijk om samen te werken aan verschillende doelen. Goede communicatie en vertrouwen naar elkaar toe helpt ons om resultaten te behalen. In mijn vrije tijd ben ik constant bezig mijzelf te verbeteren. Dit doe ik door te sporten, maar ook door het aanleren van nieuwe vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het leren van een nieuw instrument, of zelfs een nieuwe taal. Ik ben vanaf oktober 2021 werkzaam bij Results! Personal Training als Medisch Fitness Trainer.