Nadine - Results Personal Training
Ik heb mij volledig toegelegd op het begeleiden van mensen naar een fitter leven, zowel fysiek als mentaal. Dit doe ik o.a. bij Results! Personal Training.
Yin Yoga, Leiderdorp
17092
page-template-default,page,page-id-17092,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Nadine

Na ruim 10 jaar in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, besloot ik om te gaan doen wat ik écht leuk vind en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

 

Sinds 2011 heb ik mij volledig toegelegd op het begeleiden van mensen naar een fitter leven, zowel fysiek als mentaal. Dit doe ik onder andere in mijn massagepraktijk, maar ook tijdens het begeleiden van Yoga- en Detox-weekenden. In april en september van 2018 organiseer ik een Yoga en Outdoor reis naar Bulgarije. Kijk even op www.bijnadine.nl als je hier interesse in hebt.

Begin 2017 heb ik zowel mijn Reiki-2-opleiding als mijn opleiding tot Yin Yoga-docente afgerond. Op dit moment ben ik me aan het verdiepen in Yoga Nidra (slaapyoga) en de Meridianenleer.