Vierweekse cursus mindfulness - Results Personal Training
17756
page-template-default,page,page-id-17756,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Vierweekse cursus mindfulness

Leef je op de automatische piloot? Heb je last van spanning, stress, burn-out, slecht slapen of pijnklachten? Of wil je graag meer genieten van de alledaagse dingen? Dan is onze vierweekse beginnerscursus mindfulness iets voor jou!

Gericht aandacht geven aan het hier en nu

Mindfulness krijgt nogal eens het stempeltje ‘zweverig’ mee. Terwijl mindfulness niets meer en niets minder is dan het gericht aandacht geven aan het hier en nu. Je concentreren op waar je nu mee bezig bent. Ben je in gesprek, concentreer je dan op je gesprekspartner en niet op wat je gaat eten vanavond. Ben je aan het sporten, concentreer je dan op je lijf, op de beweging, op je adem. Probeer je aandacht te houden bij de dingen die je doet en je zult merken dat je productiever wordt en tegelijkertijd meer rust in je hoofd en lijf krijgt.

Schakelen tussen doen en zijn

De kracht van mindfulness zit hem in het bewust schakelen tussen doen en zijn. Het is een prachtige manier om effectiever en gezonder te leven en te werken en om telkens naar jezelf terug te keren. Dankzij mindfulness leer je anders omgaan met dagelijkse stress en spanning, waardoor je dagelijks leven meer in balans zal zijn. Je kunt je beter ontspannen, ervaart minder lichamelijke en psychische klachten en kunt meer genieten van de dagelijkse dingen. Ook op je werk! Je bent meer gefocust én creatiever.

Minder stress en meer genieten

Verlang je er ook naar zelfbewuster en vitaler in het leven staan en de regie over je eigen leven terug te krijgen? Wil je weer leren voelen wat goed en gezond is voor jezelf, hoe je stress kunt loslaten en de juiste keuzes maakt in de hectiek van alledag? Dan is onze beginnerscursus mindfulness echt iets voor jou!

Vierweekse beginnerscursus mindfulness in de Leyhof

Tijdens deze vierweekse training leer je om meer ‘erbij’ te zijn, de automatische piloot uit te schakelen en bewuste keuzes te maken. In vier sessies van 75 minuten leer je de basis van mindfulness. Elke les behandelt een ander thema; vaste onderdelen in elke les zijn meditatie en aandachtsoefeningen.

Meer weten?

Deze vierweekse training kost €95. Ben je lid van Studio Results! in de Leyhof, dan betaal je slechts €75.De bijeenkomsten zijn op 31 mei, 14 juni, 28 juni en 12 juli, van 19.45 uur tot 21.00 uur. De training wordt verzorgd door Anne Jeen, docente mindfulness, compassie en yoga. Opgeven of graag eerst wat meer informatie? Neem contact op met Anne Jeen via anne@liveintheflow.nl of 06 – 3412 8215.