Medisch Fitness - Results Personal Training
Blessure, ziekte, lage rugpijn, stijve nek en schouders of andere ongemakken? Kies voor medische fitnessbegeleiding en leer kwalitatief goed te bewegen.
fitness, medisch fitness, training, blessure, ziekte, lage rugpijn, stijve nek, stijve schouders
17215
page-template-default,page,page-id-17215,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Medisch Fitness

Medisch fitness is, net als Personal training, 1 op 1 begeleiding. Als je kampt met een blessure, ziekte, lage rugpijn, stijve nek en schouders of andere ongemakken kun je kiezen voor medische fitness begeleiding. In de trainingen gaan we rustig aan beginnen en vooral kijken naar wat je kunt. Op een veilige manier gaan we werken aan wat bij jou nodig is, zoals bijvoorbeeld spierkracht vergroten, balans verbeteren,  houding corrigeren, conditie verbeteren.

Zo nodig neem ik contact op met je behandelend therapeut/arts om de training zo goed mogelijk op je behandeling aan te laten sluiten. Tijdens het medisch fitness traject leer je kwalitatief goed te bewegen, waardoor je pijnklachten verminderen en je belastbaarheid omhoog gaat. Mocht een uur trainen nog te lang voor je zijn kun je bij medisch fitness ook kiezen voor 30 minuten trainingen.

Gitta van der Meij

Ik ben Gitta, en ik heb een flinke medische geschiedenis. Lieke begrijpt precies wat ik wel en wat ik niet aankan. Ze pusht me om mijn grenzen op te zoeken, maar zorgt er altijd voor dat er niet overheen ga. Ik heb flink overgewicht, dus de meeste tijd besteden we aan balans, omdat die bij mij bijna niet aanwezig is. Ik ervaar de trainingen als intensief, maar ook ontspannend. Er is een gezellige  sfeer, een luisterend oor, en een duwtje in de goede richting als het nodig is. Lieke corrigeert waar nodig en legt duidelijk uit wat ze van je wil. Ik merk ook goed de resultaten; mijn balans wordt beter, mijn armen sterker en mijn benen krachtiger. Iedere week kijk ik er weer naar uit om bij Lieke te gaan trainen.

Anette van den Berg

Ik ben Anette, en ik heb al jaren last van mijn knie. Na een val met schaatsen begin 2017 is dat nog veel erger geworden. Uit onderzoek is gebleken dat ik eigenlijk een nieuwe knie moet, maar ik ben ‘te jong’ en kom dus niet in aanmerking. Met allerlei kunstgrepen kon ik uiteindelijk wel weer redelijk lopen, maar ik wilde ook graag weer meer aan beweging gaan doen. Alleen was ik bang dat ik dingen erger zou maken. Een sportschool zag ik sowieso al niet zo zitten, met al die mensen die naar je kijken… Mijn schoonvader adviseerde me naar Lieke te gaan. In overleg met mijn fysio heeft Lieke een plan gemaakt. Sinds augustus 2017 ga ik – samen met mijn schoonvader – naar Lieke. Eerst traint hij, en daarna mag ik aan de slag. We zijn begonnen met hele simpele oefeningen, want ik kon echt bijna niks; voeten, benen, heupen, en zo steeds een stapje verder. Na zes weken kon ik al zonder kniebrace lopen en met m’n gezin en de honden wandelen in het bos. Ik voel dat mijn spieren steeds sterker worden, en dat ik steeds meer kan. Daardoor krijg ik ook weer meer zin in de dingen. Dat mijn lichaam ook wat strakker wordt is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.

Na het trainen krijg ik een schema mee, zodat ik thuis verder kan gaan met m’n oefeningen. Dat ervaar ik als heel prettig, dat ik thuis verder kan oefenen wanneer het mij uitkomt. En mijn dochtertje van 7 vindt het zo leuk dat ze gewoon meedoet. We zijn er nog niet, maar we hebben in korte tijd al zoveel bereikt. De begeleiding is niet alleen heel goed, maar het is ook gewoon leuk en gezellig om bij Lieke te trainen. Bovendien we ze altijd net je grenzen op te zoeken, zodat je je echt heel goed voelt na afloop. Ik heb me in jaren niet zo goed gevoeld en ga er ook beslist mee door!