Marianne - Results Personal Training
Mijn missie is yoga en pilates toegankelijk te maken voor iedereen. Door aandachtig om te gaan met je lichaam kan iedereen op eigen niveau de les volgen.
Pilates, Yoga, Leiderdorp
17326
page-template-default,page,page-id-17326,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Marianne

Ik ben Marianne, yoga- en pilatesdocente bij Results Personal Training. Mijn missie is yoga en pilates toegankelijk te maken voor iedereen. Ik wil mensen inspireren respectvol en aandachtig om te gaan met hun lichaam en besteed hier in de les ook veel aandacht aan, zodat ieder op eigen niveau de les kan volgen.

Yoga en pilates hebben de afgelopen jaren een belangrijke plaats in mijn leven gekregen. Ik heb mij verdiept in verschillende yoga- en meditatievormen en volgde een RYS-200 hours yoga teacher training in Vinyasa Flow. Ook heb ik mij ontwikkeld tot pilatesdocente en geef momenteel met veel plezier op verschillende locaties yoga- en pilateslessen.

Naast lichaamsbewustwording door lekker te bewegen, wil ik mensen in mijn lessen graag de verbinding laten ervaren tussen lichaam en geest. Ik moedig je aan om aan zelfonderzoek te doen tijden je yoga- en pilatesbeoefening. Wat heb je nodig, wat geeft plezier, waar liggen je grenzen, welke intentie heb je tijdens een les en hoe neem je die mee? Welke gebieden in je lichaam of in je leven hebben aandacht nodig?