Leefstijl & diabetes challenge - Results Personal Training
Het aantal diabeten is in Nederland helaas sterk toegenomen. Met een adequate leefstijlinterventie kun je zelf een positieve bijdrage leveren aan je gezondheid en de negatieve gevolgen van diabetes minimaliseren.
Diabetes, Leefstijl, Sporten, Personal Training, Leiderdorp, Results
16702
page-template-default,page,page-id-16702,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Leefstijl & diabetes challenge

Het aantal diabeten is in Nederland helaas sterk toegenomen. Met een adequate leefstijlinterventie kun je zelf een positieve bijdrage leveren aan je gezondheid en de negatieve gevolgen van diabetes minimaliseren. Onderzoek wijst zelfs uit dat een lichte vorm van diabetes 2 geheel kan verdwijnen door een aantal leefstijlaanpassingen. Tijd voor actie dus! 

Het Leefstijl & diabetes Challenge programma start met een health- en fit check, een doelstelling analyse en een persoonlijk beweegplan. In kleine stappen gaan we de nodige veranderingen aanbrengen in je leefstijl. Tijdens het traject maak je gebruik van een geavanceerde beweegmonitor, zodat je inzicht krijgt in je dagelijkse beweging en een extra stimulans hebt om meer te gaan bewegen. Zie ook Leefstijl & Diabetes Challenge.