Leefstijl & Afslank Challenge - Results Personal Training
Met de Leefstijl & Afslank Challenge word je gecoacht op beweging, voeding en mentale veerkracht. Kleine veranderingen maken al een merkbaar verschil!
Leefstijl, Afslank, Fitcoach, beweging, voeding, mentale veerkracht
16603
page-template-default,page,page-id-16603,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Leefstijl & Afslank Challenge

De meeste mensen weten wel dat te veel zitten, stress en ongezond eten niet goed zijn voor de gezondheid. Het blijkt echter moeilijk om op eigen kracht dit patroon te doorbreken. Met de Fitcoach Leefstijl & Afslank Challenge word je gecoacht op de gebieden beweging, voeding en mentale veerkracht. Je zult merken dat het veranderen van kleine gewoontes al een merkbaar verschil maken!

Je maakt gebruik van een geavanceerde beweegmonitor die gekoppeld is aan een persoonlijk online portaal. Hierdoor krijg je inzicht in je dagelijkse beweegpatroon.  Daarnaast leer je over gezonde voeding en hoe je dit in kunt passen in je huidige leven. Voor een optimaal resultaat is het goed mogelijk om de Challenge te combineren met personal training, small group training of een groepsles. Je kunt de Challenge alleen aangaan of samen met je partner, vriendengroep of collega’s. Kun je elkaar stimuleren nét dat stapje extra te maken. Zie ook Leiderdorp Leefstijl Challenge.