Home basis - Results Personal Training
16880
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16880,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive

Wil jij iets veranderen aan je lichaam of gezondheid?

Ik help je daar graag bij!

Wat wil je bereiken?

Wil je meer energie hebben, een sterker lichaam krijgen, slanker worden of herstellen van een blessure? De redenen om te sporten onder begeleiding van een personal trainer zijn legio. Doordat ik werk met een programma op maat kun je met vrijwel elk doel bij mij terecht. We gaan voor duurzame resultaten en een leefstijl die ervoor zorgt dat je je behaalde resultaten behoudt.

profielliekgroot

De trainster

Ik stel me graag aan je voor: ik ben Lieke Bodde, de personal trainer van Results! Personal Training. Ik weet uit eigen ervaring dat het leven een stuk prettiger is als je je fit en sterk voelt. Met een gezond lijf en een veerkrachtige geest kun je beter op tegen de hectiek van alledag. Graag wil ik je laten ervaren hoe fijn het is om te bewegen en je lichamelijk fit te voelen. Ook als je jezelf niet sportief vindt, klachten hebt of weinig tijd om te sporten, samen vinden we een manier die bij je past en die je resultaten geeft!

Bel 06 25 57 58 70 of mail naar lieke@resultspersonaltraining.nl