Gezond lijf - Results Personal Training
In kleine stappen passen we je leefstijl aan zodat je een gezond lijf krijgt én houdt. Ook als je niet zo van sporten houdt of kampt met medische klachten.
Gezond lijf, gezonde voeding, personal training, Results, Leiderdorp
16454
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16454,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Gezond lijf

Je weet dat de juiste voeding, regelmatig bewegen en sporten belangrijk zijn voor een fit en gezond lijf, maar je weet niet waar te beginnen? Met een gericht traject leer ik je dit allemaal en meer. 

Wat kun je beter wel en niet eten? Welke oefeningen moet je doen, hoe zwaar en hoe vaak per week? Aan de hand van de huidige richtlijnen voor beweging en voeding passen we in kleine stappen je leefstijl aan zodat je een gezond lijf krijgt én behoudt. Ook als je niet zo van het sporten bent of kampt met medische klachten, kun je bij mij terecht voor personal training. De trainingen worden afgestemd op jouw mogelijkheden waardoor je veilig en effectief kunt werken aan het behalen van je doel. Zo nodig neem ik contact op met je behandelend therapeut zodat de trainingen goed aansluiten op je behandeling.

Testimonials