Armanda - Results Personal Training
Spierversterkende training is onder vrouwen een stuk minder populair dan onder mannen. Erg jammer, want deze training heeft vele voordelen, zeker voor vrouwen die een slanker en strakker lichaam willen!
krachttraining, spierversterkende training, vrouwen, strakker, slanker,
18316
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18316,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Armanda

Ik ben Armanda van der Voort, 43 jaar oud, en werkzaam als Personal Trainer, mindfullness- en yogadocente. Plezier hebben in bewegen, dat is voor mij de key tot succes. Als jij na een training met een lach op jouw gezicht wegloopt, dan is het wat mij betreft al een geslaagde training. 

Samen gaan we uitzoeken wanneer je met plezier traint, wat jou energie geeft en wat ervoor nodig is om je doelen te bereiken. Dan gaan we aan de slag. Ik ga mijn best doen om je op een prettige manier te trainen en uit te dagen.  Als je plezier ervaart tijdens de trainingen én je je lekkerder in je vel gaat voelen, wordt trainen een heel stuk leuker en houd je het ook een stuk beter vol!
Ik heb twee passies in het leven; sporten en honden. Daar haal ik elke dag veel energie uit. Het was voor mij dan ook een logische stap om van mijn passie voor sport mijn werk te maken. Zo’n 15 jaar geleden ben ik begonnen met yogalessen geven. Daarnaast was ik altijd al uren in de sportschool te vinden. Sinds 5 jaar werk ik in de fitnesbranche en ben ik me gaan ontwikkelen in sport, voeding en coaching.
Naast mijn werkzaamheden in de fitness en als Yoga docente ben ik werkzaam als Personal Trainer. In oktober ben ik bij Results! Personal Training begonnen, een prachtige lichte en ruime studio. Ik heb er veel zin in om hier met jou aan de slag te gaan. Mocht je nieuwsgierig zijn, kun je een afspraak maken om kennis te maken en de sfeer te proeven.