Fem wordt fit | De tweede ronde - Results Personal Training
17722
post-template-default,single,single-post,postid-17722,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Fem wordt fit | De tweede ronde

Fem wordt fit | De tweede ronde

Het was even stil, maar dat wil niet zeggen dat Fem niet meer fit wordt. Integendeel! Ik ben even op vakantie geweest, en na een paar weken nog een keer, en toen moest er ook nog 3 oktober gevierd worden. Reden voor een pauze. Gevoelsmatig ook helemaal niet slecht; een periode waarin ik even (van mezelf) niet af hoefde te vallen maar wel op gewicht wilde blijven. Eens kijken of ik dat voor elkaar kreeg. Dat is tenslotte ook de bedoeling als ik straks op mijn streefgewicht ben. En het ging me best goed af! Op 13 juli, de dag voor ik op zomervakantie ging stond de teller op -12! 12 kilo afgevallen in 13 weken, ik ben er trots op!

Vandaag – na een periode vol Italiaanse tagliata’s (biefstukreepjes met rucola), gegrilde groenten, mosselen, antipasti misti, heel wat wijntjes, en een broodje haring ;-), maar ook veel bergbeklimmingen, wandelingen, fietstochten en ijzer vreten – staat de teller op -14! Ik zeg tsjakka!

En nu is het tijd voor de volgende ronde. De volgende 11 kilo moeten er nog af om op de -25 uit te komen. Ik ben er klaar voor. De klassieke afstand van de Joop Zoetemelk Classic, 150 kilometer, staat in de agenda voor midden maart, en dat gaat niet zonder fietsmeters. De spierversterkende training bij Lieke elke maandag staat in de agenda tot Sint Juttemis, en de Personal Training is ook weer vol in gang. Ik zeg (en mijn buikspieren doen pijn terwijl ik dat doe): ik heb er zin ‘an!