Fem wordt fit | De nulmeting - Results Personal Training
Goed, dus ik heb besloten om weer fit te worden. En niet alleen fit, maar ook 25 pakken suiker lichter. Of 250 appelen. Aan jou de keus. Maar het moet eraf. En nu ik hier zo met de billen bloot ben gegaan – Nee!! Niet letterlijk! – voel ik een lichte druk om niet te falen… Maar goed, 16 april 2019 is a hell of a long way from here, en we gaan er vol goede moed tegenaan.
Personal Training, fit worden, afslanken, krachttraining, afvallen
17547
post-template-default,single,single-post,postid-17547,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
 

Fem wordt fit | De nulmeting

Fem wordt fit | De nulmeting

Goed, dus ik heb besloten om weer fit te worden. En niet alleen fit, maar ook 25 pakken suiker lichter. Of zo’n 166 appelen. Aan jou de keus. Maar het moet eraf. En nu ik hier zo met de billen bloot ben gegaan – Nee!! Niet letterlijk! 🙈 – voel ik een lichte druk om niet te falen… Maar goed, 16 april 2019 is a hell of a long way from here, en we gaan er vol goede moed tegenaan.

Nog even afsluiten en dan…

Zondagavond, weer thuis na een weekje Italië met mijn Lief. Met een geïmporteerde prosecco, een plankje Prosciutto di Parma en Parmezaanse kaas proosten we nog even op al die pakken suiker en appelen. Want Lief gaat mij supporten, goddank.

Vol er tegenaan!

Maandagochtend staar ik in een lege koelkast – want net terug van vakantie – en spring daarom maar zonder ontbijt op de fiets, op naar een interview in het Amsterdamse. Op het station loop ik drie keer door de AH to Go, maar zie niks dat én gezond is én zonder kleerscheuren naar binnen valt te werken in de ochtendspits op het spoor. Tenzij je denkt dat jij wél met je armen tegen je lijf gedrukt stukjes rode paprika met Baba Ganush-dip kunt eten. Zonder je medereizigers te besmeuren! Ik koop een banaan. Gatver! Op locatie biedt mijn gastheer me een paaseitje aan, en dapper sla ik die af. Komen alleen maar puisten van, van al die chocola, puh! Na het interview haast ik me weer richting Leiderdorp, slinger hond Jip door de wijk, wurm me in m’n sportkleding en fiets naar Lieke voor de spierversterkende training. Het is stralend weer en we doen de training buiten, lekker langs de Dwarswetering. Met weerstandsbanden, brugleuningen, hekjes, bankjes en ons eigen lichaamsgewicht – dat is nogal wat in mijn geval, ik spreek niet voor mijn medetrainster M. – trainen we ons het zweet op de rug. Heerlijk! Na een verantwoord klaargemaakte biefstuk met gegrilde groenten, beloon ik mezelf met een paar kopjes onbetaalbare Buddha-Amacha-thee: €8.409,50 voor 25 kilo, om precies te zijn.

Het uur U

Woensdag wandel ik – inmiddels bewapend met stappenteller – met een redelijke spierpijn richting Lieke. Het eerste uur personal training en tijd voor de nulmeting. Ik kijk niet uit naar de weegschaal en het meetlint – al weet ik wel zo ongeveer wat die me gaan vertellen en zal Lieke ook niet met stomheid geslagen zijn door wat ze ziet – en tegelijkertijd kijk ik er wel naar uit. The only way is down! 

De eerste training moet Lieke natuurlijk hier en daar wat extra uitleg geven bij de oefeningen, maar ik word toch al aardig afgemat. Onder het afmatten houdt Lieke overigens wel steeds mijn houding in de gaten en zorgt ze dat ik de oefeningen op de juiste manier uitvoer. Op mijn verzoek kijkt ze mee in mijn app naar mijn voedingspatroon, en ze is niet ontevreden. Ik heb me ooit een gezond eetpatroon aangewend, en dat zit er nog steeds goed in. Alleen die extra’s, die heb ik nu weer teruggebracht naar ‘af en toe’. ’s Avonds krijg ik via de app mijn trainingsprogramma voor thuis binnen. Maandag spierversterkende training, woensdag Personal Training, vrijdag thuis trainen. En daarnaast is het voorlopige doel om elke dag 10.000 stappen op de teller te hebben. Ik ben blij dat de kop eraf is, en voel goed dat ik lekker gesport heb. Jammer dat die stappenteller precies op 9.992 stappen is blijven hangen. Moet ik toch nog een keer Jip uitlaten…

<<< Benieuwd wat hieraan vooraf ging?          of            Wil je weten hoe dit verder gaat? >>>